تاريخچه دانشگاه

تاریخچه:
دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند بعنوان اولین ، بزرگترین و مجهزترین مرکز آموزش عالی این شهردردوازدهم شهریور1369تاسیس واز مهرماه 1370 با 180 دانشجودردورشته زمین شناسی و روانشناسی فعالیت خود را آغاز کرد .
هیئت موسس : حجه الاسلام مجید انصاری نماینده وقت  ، حجه الاسلام ملکیان امام جمعه وقت ، آقای شادروان فرماندار وقت جناب آقای علیمردان آ ل طه بعنوان بنیانگذار واولین رئیس دانشگاه کار خودرا با یک نفر کارمند ودر ساختمان استیجاری آغاز کرد. پس از تلاش ورایزنیهای متعدد وهمکاری مسئولین شهری وقت ساختمان نیمه کاره ای از طرف موسسه خیریه سجاددر اختیار دانشگاه قرار گرفت تا کلاسهای آموزشی در این محل تشکیل شود . از سال 72 تا سال 73 کلاسهای آموزشی دانشگاه به ساختمان  حوزه علمیه منتقل شد . این دانشگاه امروز در زمینی به مساحت 50 هکتار دارای 26000 مترمربع فضای اداری، آموزشی و 14000 متر مربع فضای سبز یکی از بی نظیرترین فضاهای آموزشی استان کرمان را داراست.  درحال حاضر با 534 امتیاز، واحد بزرگ محسوب می شود .

دانلود کلیپ گشت و گذاری در واحد زرند(384MB : حجم)

بهترین حال نمایش در مرورگر فایرفاکس