درباره زرند

فرستادن به ایمیل چاپ
استان کرمان که در جنوب شرق کشور پهناور ایران اسلامی قرار گرفته به عنوان بزرگترین، پهناورترین و غنی ترین استان کشور در بخش های اقتصادی، کشاورزی و معدنی به شمار می رود. اما آنچه کرمان را بین جهانیان معرفی کرده، تمدن و فرهنگ این سرزمین کهن بوده است. مجموعه بزرگ و منحصر به فرد گنجعلی خان شامل ، حمام ، مدرسه، بازار و کاروانسرا، مسجد جامع، مسجد امام، قلعه دختر، باغ شاهزاده ماهان، مقبره شاه نعمت الله ولی کرمانی، ارگ تاریخی بم، ارگ راین، کلوتهای شهداد، گنجینه بزرگ و منحصر به فرد انسانی هلیل در جیرفت، تپه یخی بافت، منطقه منحصر به فرد طبیعی خبر و لاله زار در دل کویر، مس سرچشمه، معادن غنی زغال سنگ زرند، معدن سنگ آهن گل گهر سیرجان، میمند شهر بابک، مناطق کشاورزی ازوئیه و کهنوج و جیرفت، همه و همه دلیل این مدعاست.

زرند:
زرند که یکی از شهرهای زیبای استان بشمار می رود، در شمال شرقی و هفتادو پنج کیلومتری کرمان، هشتاد کیلومتری رفسنجان، شصت کیلومتری راور و ۱۵۰ کیلومتری بافق یزد واقع شده است. زرند با قدمت تاریخی و سابقه تمدن درخشان و استعدادهای بالقوه، مردم مسلمان و فرهنگ دوست، از دیر زمان آموزش عالی را می طلبیده است. این شهر با ۴۸۰۰۰ نفر جمعیت و حدود ۱۱۰۰۰ کیلومتر مربع وسعت، دارای مراکز صنعتی، تاسیسات زغالشویی، نیروگاه حرارتی، کارخانه کک و قطران، سنگ آهن جلال آباد، کارخانجات واگن سازی و زیر کشت قرار داشتن زمینهای دشت زرند به منظور برداشت طلای سبز پسته، جایگاه ویژه ای در استان دارد.

آب و هوا:
این شهر دارای آب و هوای گرم و خشک بیابانی است و نوسان دما در تابستان و زمستان، حتی روز و شب زیاد است.

شیرینی های زرند:
قطاب، کلمپه و سوهان زرند از شیرینی های لذیذ این شهر است. سوهان در نوع خود بی نظر و شهرت جهانی دارد.

مناطق تفریحی زرند:
طبیعت زیبا و چندگانه این شهر باعث حیرت هر بیننده ای است. مناطق زیبا و خنکای نسیم حتکن، سبلوئیه، جرجافک، سربنان و درخیز به زیبائیهای شهر اضافه کرده است.

بهترین حال نمایش در مرورگر فایرفاکس