?????? ????

فرستادن به ایمیل چاپ
????? ????? ?? ?? ???? ??? ???? ?????? ????? ?????? ???? ????? ?? ????? ????????? ?????????? ? ??? ???? ????? ???? ?? ??? ??? ???????? ??????? ? ????? ?? ???? ?? ???. ??? ???? ????? ?? ??? ??????? ????? ????? ???? ? ????? ??? ?????? ??? ???? ???. ?????? ???? ? ????? ?? ??? ?????? ??? ???? ? ???? ? ?????? ????? ? ?????????? ???? ????? ???? ????? ???? ????? ??? ??????? ?????? ????? ??? ???? ???? ??? ??????? ??? ?????? ??? ??? ????? ??????? ?????? ?????? ???? ? ????? ?? ??? ?????? ???? ?? ?????? ??? ??? ????? ????? ????? ?? ??? ????? ??? ? ???? ??? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ??? ???? ??? ????? ???? ??? ??? ?? ??? ??????? ????? ??? ????? ????? ??????? ?????? ? ????? ? ?????? ??? ? ??? ???? ??? ??????.

????:
???? ?? ??? ?? ?????? ????? ????? ????? ?? ???? ?? ???? ???? ? ?????? ??? ???????? ?????? ????? ???????? ???????? ??? ???????? ???? ? ??? ???????? ???? ??? ???? ??? ???. ???? ?? ???? ?????? ? ????? ???? ?????? ? ?????????? ??????? ???? ?????? ? ????? ????? ?? ??? ???? ????? ???? ?? ?? ?????? ???. ??? ??? ?? ????? ??? ????? ? ???? ????? ??????? ???? ????? ????? ????? ?????? ??????? ????????? ??????? ??????? ??????? ?? ? ?????? ??? ??? ???? ????? ????????? ???? ???? ? ??? ??? ???? ????? ??????? ??? ???? ?? ????? ?????? ???? ??? ????? ?????? ???? ?? ?? ????? ????.

?? ? ???:
??? ??? ????? ?? ? ???? ??? ? ??? ??????? ??? ? ????? ??? ?? ??????? ? ??????? ??? ??? ? ?? ???? ???.

?????? ??? ????:
????? ????? ? ????? ???? ?? ?????? ??? ???? ??? ??? ???. ????? ?? ??? ??? ?? ??? ? ???? ????? ????.

????? ?????? ????:
????? ???? ? ??????? ??? ??? ???? ???? ?? ?????? ?? ???. ????? ???? ? ????? ???? ????? ???????? ??????? ?????? ? ????? ?? ????????? ??? ????? ???? ???.

?????? ??? ????? ?? ?????? ????????