ریاست واحد

نام خانوادگی : مرادی

محل تولد :

تلفن/نمابر محل کار : 03424250852

--------------------------------------------------------------------------------

دکتر علیرضا مرادی دانش آموخته دکتری تخصصی با رتبه 3 آزمون phd سال 1387 بوده و هم اکنون عضوهیأت علمی تمام وقت  دانشگاه آزاداسلامی می باشد  مسئولیت در کلیه سطوح مدیریتی دانشگاه از کارشناسی تا معاونت ، همچنین 5 سال سمت فرماندار و عضو  کارگروهها و شوراهای برنامه ریزی و تصمیم سازی استانداری کرمان از جمله  سوابق اداری این مدیر جوان دانشگاهیست ، تألیف کتاب و چند عنوان مقاله معتبر Isi, علمی و پژوهشی و... ، برگزاری همایش علمی پژوهشی ، تأسیس انجمنهای علمی ، توسعه و تجهیز زیرساختهای پژوهشی دانشگاه ، مدیریت گروههای آموزشی کارشناسی و کارشناسی ارشد ، راهنمائی ومشاوره بیش از   30  عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد (M.S) از دیگر سوابق آموزشی و پژوهشی نامبرده است وی  دارای سوابق متعدد فعالیتهای  فرهنگی ، اجتماعی  در سطح منطقه ای و ملّی می باشد .

بهترین حال نمایش در مرورگر فایرفاکس