مشخصات فردی:
رشته تحصیلی:

زمین شناسی گرایش پترولوژی

تلفن محل کار :

معاونت اداری و مالی به سبب کنترل و نظارت دقیق و مستمر بر کلیه امور مالی و اداری، ثبت و ضبط و انتقال کلیه دارایی ها و تامین نیروی انسانی و تدوین و اجرای ضوابط به کارکنان، تامین ملزومات و تجهیزات مورد نیاز برای فعالیت های دانشگاه، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این معاونت در جهت نظم بخشیدن به مسائل مالی و اداری با استفاده از قوانین و آیین نامه ها تلاش نموده تا در راه پیشرفت  و پیشبرد اهداف مقدس دانشگاه فعالیت نماید. لذا ایجاد امکانات لازم و فضای مناسب و تجهیز فضاهای آموزشی، اختصاص بودجه و اعتبارات لازم به بخش های مختلف دانشگاه و همچنین ایجاد امکانات رفاهی از جمله اعطای وام های مختلف به کارکنان و هیات علمی با هدف ایجاد روحیه کاری از جمله فعالیتهای معاونت اداری و مالی است.

بهترین حال نمایش در مرورگر فایرفاکس