?? ?????? ???? ????????? ?????? ??????? ???? ????: ????? ????? ???? ??????? ???? ?????? ?? ????????? ?????

فرستادن به ایمیل

?? ??? ?????? ???????? ????? ? ??? ? ?? ?????? ???? ????????? ?????? ??????? ?????? ?? ??? ???? ???? ????? ? ?? ???? ?? ?????? ????? ????? ?? ????? ?????? ?????? ??????? ???? ??????????? ?? ???? ?? ????????? ????? ???? ? ????????? ???? ????? ?? ??? ???????? ? ?? ????? ??????? ?? ????? ? ????? ????? ?? ? ??????? ??????? ?? ???????? ? ??????????? ??? ?????? ????? ???? ?? ??? ????????? ????? ? ??????? ???? ?????? ?? ???? ????.

?? ????? ????? ????? ??????? ???? ??????? ?????? ????????? ???????? ????? ????? ?? ??? ???? ?? ????? ?? ???????? ??? ???? ?? ?????? ???????? ????? ? ??? ???: ?? ?????? ??? ?? ?????? ???? ?????? ??????? ?? ????? ???? ?????? ????? ??? ? ?????? ?????? ???? ???? ?????? ????? ????? ?? ???? ??? ??? ????? ???? ?????? ??????? ?? ???? ???? ???.

?? ?????: ??? ??? ?? ??????? ???? ??? ????? ????? ???? ??. ?? ??? ???? ?? ????? ????? ???????? ????? ??? ????? ? ????? ?????? ??????? ?? ?? ????? ?? ? ????????? ?? ???? ?????? ??? ???? ?? ?????? ?? ?? ??????? ???? ??? ????? ???? ???.

????????? ?? ???? ????? ????? ????? ?????? ???? ??? ?? 60 ?????? ???? ??? ????????? ????? ???? ????? ???? ???: ??? ???????? ?? ?????? ????? ???? ?? ????? ?????? ? ??? ???? ?????? ?? ????. ?? ????? ?????? ????????? ????? ????????? ??? ????? ??? ?? ??? ???? ???? ?? ?? ??? ??????? ??? ???? ? ?????? ???? ?????? ??????? ??.

?? ?????: ?? ????? ??????? ???? ?? ???? ????? ????? ??? ???? ?????? ????? ????? ?? ???? ????? ???????? ???? ???? ??? ? ????????? ????? ???? ?????? ??????? ?? ?? ????? ??????? ???? ???? ???? ?? ??? ????? ????? ??? ???.

???????? ????? ?? ???? ????? ??? ????? ?? ??? ???? ?? ?????? ???? ?????? ??????? ???? ?? ????? ?? ????? ???? ?? ????? ?????? ????? ?????? ??? ???? ????? ????: ????? ?????? ??????? ?? ?? ????? ????? ???? ??? ? ????????? ?????? ??? ????? ??????? ????? ???? ?????? ????? ?? ?????? ????? ???. ?? ???? ????? ??????? ?????????? ?? ????? ???? ??????? ??? ??? ????? ?? ?? ???????? ?????? ? ??? ????????? ?? ??????? ???? ??????? ?? ?????? ????? ?????? ??????? ?? ?? ?????? ???? ???? ????? ???? ????????? ????? ?? ??????? ???? ?????? ?????? ?? ???.

????????? ??? ???? ?? ???? ??????? ?? ???? ???? ?? ?????? ??????? ? ?????? ???? ????? ???????? ???: ??? ????? ???? ?? ????? ??? ?????????? ?????? ?????? ????? ???? ??? ???????? ? ?????? ?????????? ?? ??????????? ????? ????? ????? ??? ???.

?? ?? ???? ????? ???? ?? ??? ????? ????????? ????? ?????? ???? ? ????? ?? ????? ?? ???? ????? ???: ??? ????? ????? ??? ????? ?? ?????? ??? ? ?? ???? ?????? ??????? ?? ????? ????? ????? ??.

???????? ????? ?? ????? ?? ????? ??? ????? ???? ?? ????? ???? ?????? ??? ?? ???? ????? ???? ????? ???????? ??? ?? ?????? ??????? ???? ?????? ?? ????? ??? ??????? ???? ????? ???? ???.

??????? ????? ???????? ???: ??????? ???? ?????? ??? ??? ????? ???? ????? ????? ????? ????? ???

???? ???? ??????? ???? ??????? ???? ?????? ?? ????? ??? ????? ?? ????? ?? ????? ????? ???? ?? ????????? ????? ?? ?????? ????? ???? ?????? ??????? ???: ??? ?????? ????? ???????? ????? ???. ????? ????????? ?? ???????? ????? ?? ?????? ???? ???? ???. ?? ????? ??????? ?? ??? ????? ????? ???????? ?????? ??????? ???? ???? ????? ???????? ??????? ? ?????? ????? ????? ???.

?? ?? ???? ????? ????? ????? ?? ????????? ????????? ???? ?? ??? ????????? ??????? ???? ????? ????: ?? ????? ????? ????? ?????? ????? ? ??? ?????????? ????? ???? ???? ? ??? ?? ????????? ??? ????? ??? ?? ?? ????? ?? ????? ????? ???.

??????? ?? ???? ????? ?? ????? ????? ???? ?? ????? ?????? ??? ??? ??????? ???? ???: ????????? ?? ???? ????? ???????? ????? ???? ?? ??? ? ??? ??? ?? 11 ?????? ???? ??????? ???? ???? ????? ?????? ?? ????? ????? ??? ?? ????? ??? ?????? ?? ?? ????? ????? ???.

?? ?????: ?? ?????? ?????? ???? ????? ????? ??????? ???? ?????? ?????? ??????? ?????? ???? ????? ? ?????? ?????? ??????? ???? ?????? ??? ?? ????? ?? ?????? ???????? ? ?????????? ?????? ????? ? ?? ???????? ???? ??????? ???? ?????? ????? ????? ???? ????? ??????????? ????? ?? ????? ?????? ??????? ???? ? ???? ???? ?????? ?? ??????? ???? ???? ???.

???? ??????? ?? ???? ????? ??????? ???? ?????? ?? ???? ????????? ????? ????? ?? ???? ????? ?????? ??????? ?????? ???? ????? ????: ?? ???? ????????? ????? ????? ?? ???? ??????? ? ?????? ?? ?? ????? ?????? ?? ?????? ?? ?? ????? ?????? ?? ????? ?????????? ? ????? ?????? ???????? ???? ? ???????????? ?????? ? ??????? ???? ?? ?? ??? ????.

???? ??????? ???? ?????? ???: ??????? ????? ??? ??? ?? ?? ???? ????? ???? ?? ??? ?? ?? ?????? ??????? ??????? ???? ?????? ????? ? ???????? ?????? ?? ??????? ?????? ???? ?????? ????? ???? ???????? ?? ????? ?? ????? ??????? ?????? ????? ?? ?????? ????.

?? ????? ???????? ??? ??????? ???? ?????? ?????? ??????? ????? ???? ????? ????? ????? ????? ???? ?? ???? ??????? ?? ????? ???????? ????? ???? ???? ????????? ???? ??? ??????? ???.

?????? ??? ????? ?? ?????? ????????